Τηλεφωνία μέσω ίντερνετ

Oλοκληρωμένες υπηρεσίες τηλεφωνίας VoIP για επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Το VoIP (Voice over Internet Protocol) είναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος τηλεφωνικής επικοινωνίας. 

Η διαφορά με τη παραδοσιακή τηλεφωνία είναι ότι η μετάδοση της φωνής επιτυγχάνεται μέσω του Internet, χωρίς να υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός στη χρήση της.

Η τηλεφωνία μέσω τεχνολογιών VoIP παρουσιάζει πολλά προτερήματα και σε συνδυασμό με τις καινοτόμες οικογένειες υπηρεσιών που έχει αναπτύξει η modulus για εσάς, προσφέρει νέες, άκρως ενδιαφέρουσες δυνατότητες επικοινωνίας.

voip gobeyond

Εικονικό τηλεφωνικό κέντρο νέας γενιάς ! 

Σε μια εποχή που οι υποδομές των επιχειρήσεων μετακομίζουν από το ράφι του dataroom στο Internet, γιατί να έχετε το τηλεφωνικό σας κέντρο στο γραφείο;

Μεταβείτε τώρα σε μια cloud υπηρεσία που προσφέρει όλες τις υπηρεσίες ενός πολύ εξελιγμένου τηλεφωνικού κέντρου, γρήγορα και απλά!

Το vPBX είναι ένα εικονικό τηλεφωνικό κέντρο που φιλοξενείται στο cloud και χρησιμοποιεί τη VoIP τεχνολογία για τη μεταφορά φωνής μέσω του Διαδικτύου. Είναι ευέλικτο και εύκολο να επεκταθεί. Είναι ιδανικό για τηλεργασία, οικονομικό αλλά και ένα εξαιρετικά εξελιγμένο τηλεφωνικό σύστημα.

Γλιτώνετε το υψηλό κόστος για ιδιόκτητη υποδομή πληροφορικής. Δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός. Χαμηλές χρονοχρεώσεις για κλήσεις εσωτερικού και εξωτερικού (όταν συνδυάζεται το vPBX με τις υπηρεσίες τηλεφωνίας VoIP)

Μπορείτε να λαμβάνετε τις κλήσεις του τηλεφωνικού κέντρου της επιχείρησής σας από οπουδήποτε εφόσον έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο και μια συμβατή συσκευή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο