Πιστοποιημένη υπηρεσία Gobeyond

Live Streaming σε Εκδηλώσεις, Συνέδρια & Events

Στην Gobeyond φροντίζουμε για την προβολή σας τόσο εντός του συνεδρίου όσο και εκτός με παρουσία στο διαδίκτυο, social media και κανάλια μετάδοσης. 

Η ολοκληρωμένη εγκατάσταση, η παροχή Internet και οι σύγχρονες Υπηρεσίες Live Streaming Gobeyond που διαθέτουμε σας επιτρέπει να διευρύνετε την προβολή και τη δραστηριότητά σας παγκόσμια.. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εκδήλωση θέλετε να μεταδώσετε και να αποθηκεύσετε ψηφιακά με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

live-streaming-gobeyond-κέρκυρα

Διαθέτουμε στον εξοπλισμό μας ότι πιο σύγχρονο σε τεχνολογία. Ρομποτικές κάμερες 8Κ, σταθερές και φορητές 4Κ. Ψηφιακές κονσόλες εικόνας και ήχου. Servers επεξεργασίας εικόνας και ήχου και πάνω από 160 διαθέσιμα κανάλια μετάδοσης streaming.

Για τις εξωτερικές μας μεταδόσεις διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένο Van για την παραγωγή και τηλεσκηνοθεσία. Για την την εξωτερική διασύνδεση χρησιμοποιούμε τεχνολογία 5G με εσωτερική κρυπτογράφηση δεδομένων.

Διαθέτουμε επίσης 3D Studio παραγωγής με 8 κάμερες 8Κ και Virtual Backgrounds για ενοικίαση (χρονομίσθωση) και εσωτερικές παραγωγές.

Στην Gobeyond  επενδύουμε στην εργασία μας και παρέχουμε υπηρεσίες με πολύ υψηλά στάνταρτ. Είμαστε οι μοναδική εταιρία στην Κέρκυρα που διαθέτει την τεχνογνωσία αλλά και τον εξοπλισμό για μεγάλες παραγωγές streaming.

live-streaming-gobeyond-κέρκυρα-3
Μετάβαση στο περιεχόμενο