Απεριόριστες δυνατότητες

Υπηρεσίες ασύρματου ίντερνετ στο σπίτι ή την επιχείρηση με υψηλή ποιότητα.

Με την χρήση ασύρματων τεχνολογιών μετάδοσης internet χωρίς την ανάγκη χρήσης της υπόγειας χάλκινης καλωδίωσης (τηλεφωνική γραμμή) ή άλλου παρόχου​ τηλεπικοινωνιών, η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να προσφέρει ασύρματες ποιοτικές υπηρεσίες με πολύ υψηλές ταχύτητες σε χαμηλές τιμές και σε συγκριτικά πολύ μικρότερους χρόνους σύνδεσης από τους κύριους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Οικιακοί χρήστες και Φοιτητές

Η Gobeyond για τους οικιακούς χρήστες δημιούργησε μια σειρά από πακέτα σύνδεσης ίντερνετ τα οποία είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών σε ώρε αιχμής. Συνδεθείτε στο youtube, δείτε ταινίες, ακούστε μουσική, μιλήστε στο viber ή στο messenger και όλα αυτά ταυτόχρονα από το σπίτι!

Εταιρίες και Επαγγελματίες

Ο κάθε επαγγελματικός χώρος χρειάζεται σταθερότητα και αξιοπιστία στο δίκτυο ίντερνετ. Στην Gobeyond αντιλαμβανόμενοι τις μεγάλες ανάγκες των επιχειρίσεων και των επαγγελματιών για την πρόσβαση στο ίντερνετ, στη cloud τιμολόγηση, σε email, σε αρχεία που βρίσκονται στο cloud, για επικοινωνία και διαχείριση των social media, για live streaming συσκέψεις εύκολα και γρήγορα, σχεδιάσαμε ειδικά πακέτα internet και εξοπλισμού που θα σας παρέχουν υπερυψηλές ταχύτητες και αξιοπιστία!

Στατιστικά χρήσης των χρηστών του δικτύου μας
Ασύρματο-ίντερνετ-Gobeyond-4
Μετάβαση στο περιεχόμενο